STATUS : tidak lama lagi spm =O not readyyy .
follow me , i dont bite , i kick :)

hatiku berbicara adakah ?

assalamualaikum.

ewah ewah ewah. bukan main lagi tajuk aku tu. hahaha. mula2, beta ingin mengatakan beta dah lama tak update blog beta diatas kemalasan beta dan juga beta menduduki spm. beta update blog pun sebab tak ada sesiapa yang mampu mendengar luahan hati beta akhir2 ini selain diri beta sendiri. agak gila juga yah wahai rakyat jelata jika mendengar hati luahan sendiri. bukan gila, tetapi lama2 boleh gila juga. :)

disini beta ingin share

wahai idaman hati, 
setelah lama ku melupakanmu kini dirimu hadir semula dalam hidupku ini. dan yah, hati ini ingin berbicara bahawa diriku sangat merinduikan mu. tetapi sayangnya hatimu bukan buatku.engkau seorang lelaki yang sangat baik hati, lucu, tinggi, ambil berat sangat. untung sangat wanita yg engkau cintakn itu. sungguh bertuah. hatiku juga berbicara bahawa hati ini bahagia seketika pabila melihat gambarmu itu. dirimu dari dulu memang tidak pernah berubah. mungkin itu lah yg membuatkn hatiku gembira. hati ini juga cair pabila mendengar melodi piano yang dimainkan olehmu itu. sungguh menakjubkan. mana perempuan sahaja yang boleh cair dengan kelebihanmu itu. 
wah wah wah wah. jiwang sungguh yah. tapi ayat tu tunggang terbalik juga. hahaha.


hati ini berbelah bahagi kerana aku cintakan dia. tapi aku lebih sayangkan dirimu. tidakku bohong , aku sangat mencemburui dirinya. sungguh bertuah mendapat dirimu. tetapi dia sangat mencintai aku. dan aku juga mencintai dirinya. betul kata orang. seseorang itu mampu mencintai 2 insan dalam masa yang sama. perbezaannya hanyalah, siapa yang lebih dicintainya dan mencintainya. itu sahaja. hati ini sangat sayu apabila dirimu meninggalkan aku. aku sungguh mencintai dirimu sejak dahulu lagi. tetapi dengan ada kehadirannya dalam hidup aku, hatiku berubah. aku mencintai 2 insan pada masa yang sama. aku sungguh tamak. tetapi aku hanya dicintai oleh seorang lelaki sahaja.iaitu dirinya. dirinya sangat mencintai aku sampai sanggup buat apa sahaja , seperti mana aku akan lakukan kepadamu. aku terlalu mencintai dirimu dan aku terlalu sayangkan dirinya. aku tahu, kau bukanlah jodohku. tetapi siapa yang tahu melainkan Maha Pencipta. kehadirannya mengubah hidupku. dan kepergianmu tidak pernah mengubah perasaan aku terhadap kau. aku tidak tahu , tetapi ada sesuatu dalam dirimu yang sama seperti apa yang ada dalam diri aku. aku tahu kau tidak tahu kehadiran cinta aku ini. dan akan aku simpan dalam lubuk hati aku yang paling dalam. hanya aku sahaja yang tahu betapa susahnya untuk melakukan itu. dan kini, aku akan mencuba mencintai dirinya kerana aku juga untung mendapat dirinya yang mencitai aku seadanya. 

Allah !! bagi beta itu sungguh menusuk ke dalam sanubari beta. hahahaha. beta ambil dari novel. cinta tak kesampaian. sedih cerita . ending dia pula gantung. ughh .

 so yeah. cuma itu yg aku mau share. hahahahahaha !!

cerita aku pula gantung :p

assalamualaikum.